Zwemschool Arons


Zwemmen is een leven lang plezier met het zwem ABC


Leren zwemmen is in ons waterrijke land vanaf jonge leeftijd heel belangrijk. Het vormt de basis voor een leven lang zwem- en waterplezier. Denk hierbij aan de zwemparadijzen, de zomervakantie waar we de zee, het meer of de zwembaden opzoeken voor verkoeling. Wij van Zwemschool Arons hebben ruim 50 jaar ervaring met het geven van zwemlessen en vinden het van groot belang dat dit op een  veilige, prettige, motiverende kindvriendelijke manier moet gebeuren.


‘ZWEMMEN MOET MAAR HET MAG OOK LEUK ZIJN’

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale zwemdiploma's. Wie het Zwem-ABC compleet heeft mag zichzelf ‘zwemveilig’ noemen.

Naast de normale zwemlessen organiseert Zwemschool Arons ook zwemles in kleine groepjes, privélessen en in alle schoolvakanties organiseren wij spoedcursussen. Voor de kinderen tot vier jaar hebben wij speciale lessen waarbij je als ouder mee het water ingaat. Hierbij worden kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met het water en wordt er ook aandacht besteed aan de zwemslagen.

Voor kinderen tussen de drie en vier jaar organiseren wij survival lessen. Hierbij wordt uiteraard aandacht besteed aan de zwemslagen maar tegelijkertijd ook aan zelfredzaamheid. Ben je zwanger en wil je lekker ontspannen in het warme water, dan kun je een afspraak maken. Het water is 33 graden. 

Een spetterend verjaardagsfeestje is ook mogelijk bij Zwemschool Arons. In het bijzonder voor jonge kinderen is dit uitermate geschikt omdat het van a tot z begeleid wordt.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Waalstraat 60

3131 CS Vlaardingen

info@zwemschoolarons.nl

010 - 435 70 31

www.zwemschoolarons.nl

Locatie