Van Kortenhof Vlaardingen


Al bijna 60 jaar is Van Kortenhof een echt familiebedrijf, dat vakmanschap combineert met modern fietsplezier. In de winkels treft u naast een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires, een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde 'ouderwetse' service staat bij Van Kortenhof hoog in het vaandel. 

De Van Kortenhof Groep heeft 3 vestigingen: in Vlaardingen Holy, Vlaardingen Oost (servicepunt) en Maassluis.  Daarnaast winkelt u 24 uur per dag online in onze webshop op www.vankortenhof.nl. Onze vestiging in Maasluis met maar liefst 1500 m2 is ook elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur! 

Alle vestigingen van Van Kortenhof beschikken over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud van uw fiets. Als extra service heeft Van Kortenhof de 'reparatiesnelservice'. Dit houdt in dat de monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repareren. 

Servicewagens

Wilt u uw nieuwe fiets laten thuisbezorgen? Heeft u geen gelegenheid om uw fiets voor service of reparatie te komen brengen of op te halen? Maak gebruik van de bezorg- en ophaalservice van Van Kortenhof! 

Fiets van de zaak

Ook voor bedrijfsfietsen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Naast fietsen voor woon- werkverkeer is de fiets ook uitermate geschikt als reclamemiddel. We denken graag met u mee voor een op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan!

Kortom, of u nu een nieuwe fiets, een binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor reparatie, bij Van Kortenhof slaagt u altijd en het hele team staat graag voor u klaar! 

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.vankortenhof.nl of kom eens langs bij onze filialen aan de Louise de Colignylaan en aan de Van Hogendorplaan 933! U kunt Van Kortenhof ook volgen via Facebook en Instagram.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Louise de Colignylaan 1

3136 NL Vlaardingen

vlaardingen@vankortenhof.nl

010 - 249 00 74

www.vankortenhof.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

gesloten

08.45 - 17.30

08.45 - 17.30

08.45 - 17.30

08.45 - 17.30

08.45 - 17.00

geslotenLocatie