Van Heusden Slaapcomfort


Aan de Gedempte Biersloot 35 vindt u Van Heusden Slaapcomfort! Een naam die ongetwijfeld een belletje doet rinkelen, Van Heusden, een echt Vlaardings familiebedrijf, bestaat dan ook al honderd jaar!

Vanaf het begin in 1915 als timmermanswerkplaats en behangwinkeltje in de Kuiperstraat tot op de dag van vandaag is de winkel zich blijven ontwikkelen. Vanaf 1927 kwam er een winkel op de Markt die zich ook richtte op woninginrichting en de verkoop van meubels.

In de jaren vijftig en zestig, groeide Van Heusden van één naar drie winkels op de Korte Hoogstraat, het Liesveldviaduct en de Energieweg. Een prestatie die tot stand kwam door goed ondernemen en hard werken.

Menig Vlaardinger wist Van Heusden destijds te vinden op het gebied van meubels en woninginrichting, maar ook voor kinderwagens en babykleding. Klantvriendelijkheid en service stonden hoog in het vaandel. Van Heusden was goed voor zijn klanten.

Begin jaren tachtig wilden de ouders van de huidige eigenaar John van Heusden het rustiger aan doen. Ze vestigden zich op de Gedempte Biersloot en richtten zich alleen nog op kleinmeubelen.

Zijn vader Daan vroeg hem om tijdelijk de winkel te versterken, maar zoals zo vaak kruipt het bloed waar het niet gaan kan. De vierde generatie Van Heusden was op het toneel verschenen. Het pand ernaast werd er bijgevoegd en het assortiment werd weer uitgebreid.

En nu is het 2016. John van Heusden voert in dit kroonjaar een koerswijziging door en specialiseert zich in slaapcomfort en fauteuils. Klantvriendelijkheid en service blijven uiteraard hoog in het vaandel van John van Heusden, net zoals bij zijn vader, grootvader en overgrootmoeder. De klant is en blijft koning! Kom eens langs en ervaar het zelf.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Gedempte Biersloot 35

3131 HJ Vlaardingen

info@vanheusdenmeubelen.nl

010 - 4343523

www.vanheusdenslapen.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

13.00 - 17.00

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 20.00

10.00 - 17.00

geslotenLocatie