Nooteboom Vlaardingen


Welkom bij Nooteboom Vlaardingen! Het complete autobedrijf met een hoge servicegraad en persoonlijke benadering gevestigd op een centrale plek in Vlaardingen. De hoofdactiviteiten die wij voeren zijn James Auto & Service, Beter Occasion, en Autohopper Autoverhuur.

Dit houdt in dat u bij ons onder andere terecht kunt voor het onderhoud aan uw particuliere of zakelijke auto, de aanschaf van een occasion of een nieuwe auto en het huren van auto's, dakdragers, dakkoffers en sneeuwkettingen.

Sinds 2009 zijn wij een samenwerking aangegaan met de franchiseketen James Auto & Service, inmiddels zijn er verdeeld over het land bijna 70 vestigingen van James Auto & Service, met onze landelijke dekking en expertise kunnen wij alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan alle personenauto's en bestelwagens. Kijk voor meer informatie over APK, onderhoud, reparatie en banden voor uw particuliere of leaseauto bij het James Auto & Service gedeelte op deze website. Ook voor ruit of carrosserie schadeherstel bent u bij ons van harte welkom!

In onze showroom hebben wij een ruime voorraad aan occasions met garantie. Bekijk onze actuele autovoorraad! Hebben wij de auto die u zoekt niet op voorraad? Plaats dan uw zoekopdracht per e-mail bij ons!

Steeds meer mensen huren een auto, mag u bijvoorbeeld niet privé rijden met uw lease auto? Of heeft u tijdelijk een tweede auto nodig of heeft u maar af en toe een auto nodig? Dan is huren al voordeliger dan kopen. Komt u uit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en omstreken en u bent op zoek naar zo een luxe huurauto of shortlease auto voor uzelf of uw medewerker? Bij ons kunt u al vanaf € 19,- per dag (incl. BTW, volledig casco verzekering en 100km vrij rijden) een auto huren. Een huurauto reserveren kan direct en 24/7 online. Wij verhuren auto's aan zowel consumenten als bedrijven, u leest er alles over op de Autohopper Autoverhuur pagina!

Volg ons ook via Twitter of Facebook, hier plaatsen wij regelmatig acties of nieuwsberichten.Contactgegevens

Industrieweg 17-19

3133 EE Vlaardingen

info@nooteboomvlaardingen.nl

010 - 435 00 40

www.nooteboomvlaardingen.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.00 - 18.00

08.00 - 18.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.00

08.00 - 20.00

09.00 - 17.00

geslotenLocatie