Massagepraktijk Consilium


Bij Massagepraktijk Consilium van Tanya de Bruin kunt u terecht voor een professionele en vakkundige massage. Nadat ik in 2005 een cursus voor voetreflexmassage had gevolgd, is mijn passie voor het masseren opgevlamd. Zodoende ben ik de opleiding voor sportmasseur gaan volgen en heb hier in 2008 mijn NGS licentie voor behaald.

Ook nu kwam ik weer in aanraking met een wereld waarin de mens centraal staat. Ik vind het steeds weer bijzonder te ervaren welk effect aanraking op mensen kan hebben. Sindsdien heb ik me met veel plezier en enthousiasme verder georiënteerd op, en bekwaam gemaakt in verschillende massage technieken. 

Dus heeft u last van:
-          stramme en/of pijnlijke spieren,
-          klachten aan rug, nek en/of schouders,
-          een vermoeid gevoel,
-          of gewoon behoefte om even lekker te ontspannen? 

Maak eens een afspraak voor een massage, omdat het verlichting kan geven bij lichamelijke klachten, ontspanning kan geven bij vermoeidheid en stress en spanningen kan doen verminderen. Dat is wat ik graag wil bereiken met mijn massages.
 

Samen met u bespreek ik in een intake waar ik rekening mee moet houden, of er klachten zijn en welke massagebehandeling passend is. Een glaasje water na en voldoende tijd voor en na de massage (dus geen haast) zijn hier ook bij inbegrepen. Want goede service en kwaliteit staan bij Massagepraktijk Consilium hoog in het vaandel. Mijn doel is de mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Kortom, massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.

In mijn praktijk geef ik de volgende massages:
-          Sportmassage
-          Klassieke massage
-          Voetreflex massage
-          Hotstone massage
-          (Bedrijfs) Stoelmassage
-          Dorn therapie en Breuss massage
-          Yoga tafelmassage
-          Zwangerschapsmassage 

Neem gerust een kijkje op mijn website www.massagepraktijkconsilium, voor meer informatie, of bel 06-22488446. 

Ik verwelkom u graag in mijn praktijk!

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Schiedamseweg 178

3134 BV Vlaardingen

info@massagepraktijkconsilium.nl

06 - 224 88 446

www.massagepraktijkconsilium.nl

Locatie