Kinderpraktijk Bimbi


Kinderpraktijk Bimbi is een organisatie die het welzijn van ouder en kind centraal stelt. Wij helpen kinderen en hun ouders graag om vanuit eigen basis te groeien en sterker te worden, zodat zij de weg naar geluk weer op kunnen pakken. Hierbij kijken we naar de mentale, fysieke en emotionele situatie. We werken met hoofd, hart en handen en zetten ervaringsoefeningen, materialen en werkvormen in, onderbouwd met duidelijke theorieën, eyeopeners en inzichten.

Daarbij kijken we binnen onze ondersteuning altijd naar het individu en leveren zo veel mogelijk hulp op maat. We verdiepen ons in de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. We werken samen, nemen rust en tijd voor mensen, waardoor ieder zich geborgen en begrepen voelt. Een stabiele omgeving met overkoepelende begrippen zoals ‘Samen, warmte en eigenheid’.

Samen kijken we naar wat ons gedrag en het gedrag van kinderen ons te vertellen heeft. Kinderen communiceren tenslotte onder meer door middel van gedrag. Zij willen ons iets duidelijk maken. Het heeft een functie en een doel die wij moeten leren begrijpen. Omdat dit geldt voor alle leeftijden, werkt Kinderpraktijk Bimbi met ouders en hun kinderen van nul tot twaalf jaar.

Kinderpraktijk Bimbi is aangesloten bij BATC, de Beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundige en natuurgerichte therapeuten.Contactgegevens

2e Van Leyden Gaelstraat 148

3134 LP Vlaardingen

info@bimbiondersteuning.nl

06 - 233 29 556

www.bimbiondersteuning.nl

Locatie