Karin van den Bos Coaching


Karin van den Bos Coaching en mindfulnesstraining Vlaardingen
Coach & mindfulnesstrainer voor bewustwording en zijn
Bij stress, burn-out, veranderingen en teamwork naar een vitale mindset en samenwerking

  • Individuele coaching
  • Mindfulnesstraining en coaching
  • Teamcoaching
  • Diverse workshops en trainingen op maat
  • Coaching voor leidinggevenden
  • Gastcolleges
  • NOBCO- Coach aangesloten bij de NOBCO/EMCC en Nederlandse Vereniging voor Mindfulness

Visie en missie

Het is mijn missie om anderen te begeleiden bij stress, burn-out en veranderingen. Door mijn professionele achtergrond als zorgmedewerker en manager, mijn persoonlijke ervaring met burn-out, mijn opleidingen waaronder mental coach, mindfulnesstrainer, en systemisch coach beschik ik over veel kennis en kunde. Stress en burn out gaan niet vanzelf over, teams gaan niet vanzelf goed samenwerken. Hiervoor is deskundige begeleiding nodig. In de trainingen en teamcoaching werk ik samen met deskundige en gecertificeerde trainers en coaches.

Individuele coaching

Een burn-out of chronische stress gaan niet vanzelf over, patronen ontdek je niet zonder hulp. Het vereist deskundige begeleiding naar zelfkennis, moed en doorzettingsvermogen naar helpend gedrag en vitaliteit. Door eigen ervaring en mental coaching, maak ik het automatische en onbewuste bewust. Begeleid ik bij verandering naar; een andere mindset en vitaliteit. 

Mindfulnesstraining

Door middel van mindfulnesstrainingen begeleid ik naar het ervaren van meer rust, het uit de automatische piloot en negatieve gedachten stappen. Help ik naar het in contact komen met het lichaam en gevoel. In deze training leer je hoe je je aandacht kun trainen, kun focussen en kunt genieten van het leven. De trainingen worden een aantal keer per jaar gegeven voor particulieren en medewerkers van bedrijven. Ook bieden wij trainingen en workshops aan voor organisatie en bedrijven.

-De mindfulnesstraining bestaat uit een 8-weekse mindfulness bases cognitieve therapie en stressreductie training.
- Voor mindfulnesstrainingen voor op het werk hebben wij een mindful at work program dat 6 weken duurt. 

Teamcoaching naar vitale teams

In teams kunnen er dingen spelen waar je de vinger niet achter krijgt. Het is voelbaar maar niet zichtbaar. In de teamcoaching gaan we op zoek naar welke patronen er spelen in de onderstroom. Deze patronen uiten zich in symptomen als verloop, ziekteverzuim, roddelen, gebrek aan persoonlijk leiderschap en onduidelijkheid. De coaching vindt plaats op emotioneel, relationeel en taakniveau. In een gratis intake wordt gekeken naar wat de vraag is en wat wij denken dat nodig is om tot een vitaal team te komen. 

Maatwerk en prijzen

Voor zowel de coaching, training en teamcoaching geldt een gratis intake en kennismaking. Coaching en training is maatwerk afhankelijk van de intake en de hulpvraag kan ingeschat worden hoeveel gesprekken en trainingen er nodig zijn.

Meer informatie via karin@karinvandenboscoaching.nl
Of de website: karinvandenboscoaching.nl
LinkedIn: Karin van den Bos
Facbook: Eigenaar Karin van den Bos Coaching

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Madoerastraat 109

3131 ZJ Vlaardingen

karin@karinvandenboscoaching.nl

06 – 188 586 26

karinvandenboscoaching.nl

Locatie