Eyevie


Mijn naam is Nicole Heppe en ik ben de trotse eigenaresse van Eyevie: een salon voor permanente make up. 

Wat is permanente make up?
Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid door middel van heel dunne naaldjes en wordt voornamelijk toegepast om wenkbrauwen, lippen en ogen te verfraaien, accentueren en/of te corrigeren. Voor vrouwen die er op elk moment van de dag mooi en verzorgt uit willen zien, moeite hebben met zichzelf op te maken of gewoon te druk zijn om er veel tijd aan te besteden.

Behandelingen:
·         Powder/Ombre wenkbrauwen
·         Hairstroke wenkbrauwen
·         Eyeliner boven/onder
·         Full lips 

Bij Eyevie gebruik ik de beste en mooiste pigmenten, namelijk van Swiss Color. Swiss Color is afkomstig uit Zwitserland en vooraanstaand in de permanente make up als het gaat om veilige pigmenten. De pigmenten van Swiss Color zijn vrij van ijzeroxides, PAK’S (kankerverwekkende stoffen), conserveringsmiddelen, geurstoffen en allergieverwekkers en worden getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria.  

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan eens op www.eyevie.nl voor meer informatie over de behandelingen. Op www.instagram.com/eyevie_pmu vindt u foto’s van mijn werk. 

Wilt u een vrijblijvend intake gesprek? Neemt u dan contact op via email: info@eyevie.nl. Telefonisch ben ik te bereiken op tel: 06 - 14381600.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

3e Industriestraat 23c

3133 EJ Vlaardingen

info@eyevie.nl

06 - 143 81 600

www.eyevie.nl

Locatie