De Windwijzer


De Windwijzer is een centrum voor ontmoeting, bezinning en dienstverlening. Het is het diaconaal-missionair centrum van de Protestantse Gemeente te Vlaardingen, waar men terecht kan voor een kop koffie en ontmoeting, waar vrijwilligers zijn met een luisterend oor en aandacht is voor mensen. Ook is een individueel gesprek met één van beide coördinatoren mogelijk.

De Windwijzer wil een plek zijn waar mensen zich thuis kunnen voelen en aangesproken worden op wie ze zijn, wat ze te vertellen, te bieden en te delen hebben. In De Windwijzer worden maaltijden georganiseerd en zijn een weggeefwinkel en een tweedehands boekenmarkt te vinden.

In de Windwijzer kan veel. Het is een plek waar stadslezingen en debatten, gespreksgroepen en cursussen georganiseerd worden over religieuze en maatschappelijke thema’s. Een plaats voor kleine concerten, voor (solo)toneel, kunstlezingen, exposities, schrijversavonden en filmavonden. Extra activiteiten worden er georganiseerd voor mensen zonder baan en/of met weinig inkomen.

 Het verhaal van de Bijbel klinkt door in bijvoorbeeld een viering of een gespreksgroep. Activiteiten, waar mensen die openstaan voor inspiratie en spiritualiteit, iets van hun gading kunnen vinden.

Een plek ook waar men in stilte kan mediteren en een kaars op kan steken in het stiltecentrum. U kunt ook gewoon eens binnenlopen. Als u via de mail op de hoogte gehouden wilt worden kunt u uw naam doorgeven op de pagina Nieuwsbrief.

Meer informatie en het actuele programma vindt u op de website of in het programmaboekje, dat in De Windwijzer voor u beschikbaar is. 

Aanmelden voor een programmaonderdeel kan via info@dewindwijzer.nl of telefonisch via 010 – 434 78 87

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Schiedamseweg 95

3134 BD Vlaardingen

info@dewindwijzer.nl

010 - 434 78 87

www.dewindwijzer.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 16.00

09.00 - 16.00

09.00 - 16.00

09.00 - 16.00

09.00 - 12.00

tijdens activiteiten

tijdens activiteitenLocatie