De Hypotheker


Sinds 1993 zijn wij als de grootste onafhankelijke financieel dienstverlener gevestigd in onze mooie stad Vlaardingen. Begonnen aan de van Hogendorplaan en tegenwoordig gevestigd aan de Schiedamseweg 10b.

Een huis is een van de leukste, maar ook een van de grootste aankopen in ons leven. Voordat je echt kunt gaan genieten, wil je er dus zeker van zijn dat je de hypotheek kiest die het best bij je past. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en kiezen hier samen met jou voor de best passende hypotheek. Alles wat we doen, is erop gericht je de zekerheid te geven dat we samen de juiste keuzes maken. Daarna zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zodat je lekker en onbezorgd kunt wonen!

Dit alles proberen we onder andere te realiseren door de 7 Jazekerheden die we je bieden:

1. Hypotheekadvies dat exact past
Als we elkaar leren kennen, praten we uitvoerig over jouw of jullie situatie, wensen, financieel profiel en toekomstverwachtingen.

2. Volkomen onafhankelijk
Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten en bemiddelen tussen jou als klant en nagenoeg alle hypotheekverstrekkers in Nederland.

3. Duidelijk en transparant
Over onze werkzaamheden en verdiensten zijn we volledig transparant.

4. We zoeken jouw optimale hypotheek met de scherpste prijs
Door onze omvang kunnen we bij geldverstrekkers de scherpste voorwaarden bedingen. De afspraak die wij met de banken hebben is dat de rente nergens voordeliger zal zijn dan via De Hypotheker.

5. Wij regelen alles voor je
Van het advies over de hypotheek die het best bij je past, het vergelijken van diverse hypotheken, onze makelaarsservice, het regelen van de offerte van de geldverstrekker, de taxatie en bouwkundige keuring tot nazorg.

6. Maximale zekerheid
Je wordt geadviseerd door deskundige en Erkend hypotheekadviseurs.

7. Wij controleren jouw hypotheek voortdurend
We blijven controleren of jouw producten nog passend zijn en of er nieuwe producten op de markt komen die voordeliger voor je zijn.


Wij staan zes dagen per week en minimaal een avond per week voor u klaar! Ervaar het zelf. Jazeker De Hypotheker!Contactgegevens

Schiedamseweg 10B

3134 BJ Vlaardingen

vlaardingen1208@hypotheker.nl

010 - 471 70 81

www.hypotheker.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.30

09.00 - 21.00

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30

09.00 - 13.00

geslotenLocatie