CDA Vlaardingen


Het CDA heeft drie raadsleden in de gemeenteraad van Vlaardingen. Elke dag zetten ze zich in om Vlaardingen mooier te maken. Via berichten op deze site vertellen de drie - Corné Venema, Marieke Thommis en John Huf - wat zij voor de stad doen en wat ze bereikt hebben.

Vlaardingen is een stad die we vooral sámen mooier en beter maken. Corné, Marieke en John gaan voor een stad waarin we omzien naar elkaar en aandacht hebben voor Vlaardingers die het moeilijk hebben. Ook moeten degenen die een uitdaging niet uit de weg willen gaan, kansen krijgen die uitdaging aan te gaan.

Het CDA steunt de vrijwilligers in de stad: alle mensen die zich belangeloos inzetten om van Vlaardingen een aantrekkelijke woonstad, sportstad, cultuurstad, onderwijsstad en werkstad te maken. In onze stad moeten er voldoende woningen zijn, en goede voorzieningen. In de stad moeten we snel en makkelijk van A naar B kunnen en ook de verbindingen - openbaar vervoer, fiets, auto - met andere steden moeten top zijn. Daarnaast willen we dat iedereen in Vlaardingen zich veilig voelt, op straat, in het park, of waar dan ook. De criminaliteit moeten we hard aanpakken.

Het CDA zet zich hiervoor in. We bereiken dit niet alleen, maar met elkaar: met u, met jou. Laat ons weten als je ergens tegenaan loopt, dingen die beter kunnen of dat jij je samen met ons wil inzetten voor onze mooie stad: Samen aan de toekomst van Vlaardingen!Contactgegevens

p/a Markt 11

3131 CR Vlaardingen

lydia.vmeel@gmail.com

06 - 1844 0066

www.cda.nl/zuid-holland/vlaardingen

Locatie