Categorieën

Service

Budgetbeheer Vlaardingen

Budgetbeheer Vlaardingen

Terug
/files/bedrijven/budgetbeheervlaardingen/budgetbeheerfoto.jpeg

Budgetbeheer Vlaardingen is een kleinschalig kantoor dat gespecialiseerd is in budgetbeheer. Wij behartigen de financiële belangen van mensen die hier zelf tijdelijk of langdurig niet toe in staat zijn. Budgetbeheer Vlaardingen werkt persoonlijk en nauwkeurig.

Om uit de problemen te komen en te blijven moet u de rekeningen op tijd betalen. Lukt dit niet, omdat u het overzicht over helemaal kwijt bent? Dan kunt u een beroep doen op Budgetbeheer Vlaardingen. Samen met u gaan we kijken wat er nodig is om uit de financiële problemen te komen om zelf weer grip te krijgen op uw financiële situatie. Budgetbeheer Vlaardingen is aangesloten bij Coöperatie Budgetbeheer Nederland U.A. dat veel ervaring heeft met het begeleiden van natuurlijke personen bij problemen met hun financiën.

Wilt u informatie over financieel beheer en/of budgetbeheer in de omgeving van Vlaardingen? Bel dan gerust met onze medewerkers op telefoonnummer 085 - 773 19 34. Budgetbeheer Vlaardingen is ook te bereiken per e-mail: [email protected].