Agenda

Zaterdag 4 februari

04-02-2023 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Kijken op gevoel

VLAARDINGEN – In Museum Vlaardingen aan de Westhavenkade 54 is een expositie te zien met werken van de Vlaardingse kunstenaar Willem Brinkman (1911 -1983). Brinkman was een gedreven en veelzijdig kunstschilder, ceramist, kunstverzamelaar en -handelaar. Zijn oeuvre kent een breed scala aan stijlen; van figuratief en surrealistisch tot modern abstract. In de tentoonstelling ontdek je het werk van deze veelzijdige Vlaardingse kunstenaar door de ogen van zijn dochters.

Kunst van Tia Sprott in het Zonnehuis

VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de dillenburgsingel 5 zijn tot 6 mei schilderijen en beelden te zien van Tia Sprott. Tia Sprott  werkt voornamelijk met acryl, mix media en soms met pastelkrijt.  Voor haar beelden gebruikt ze veel restmateriaal, gips, tegellijm, powertex, en zelf hardende klei. Deze werken zijn uiteraard ook uniek. Haar stijl is niet in een hokje te plaatsen.

Natuurcafé Leven in de Rotterdamse haven

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Op 4 februari organiseert Natuurlijk Waterweg-Noord (KNNV) van 10.00 – 12.00 uur een natuurcafé met als thema Leven in de Rotterdamse haven. Belangstellenden uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam worden uitgenodigd om naar  KNNV natuurcentrum De Boshoek, Bospad 3 in Schiedam te komen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit alles onder het genot van een kopje thee of koffie.