Agenda

Zaterdag 28 januari

28-01-2023 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Kijken op gevoel

VLAARDINGEN – In Museum Vlaardingen aan de Westhavenkade 54 is een expositie te zien met werken van de Vlaardingse kunstenaar Willem Brinkman (1911 -1983). Brinkman was een gedreven en veelzijdig kunstschilder, ceramist, kunstverzamelaar en -handelaar. Zijn oeuvre kent een breed scala aan stijlen; van figuratief en surrealistisch tot modern abstract. In de tentoonstelling ontdek je het werk van deze veelzijdige Vlaardingse kunstenaar door de ogen van zijn dochters.

Koffie-inloop in de Sionkerk

VLAARDINGEN – Iedere maand ben je op een zaterdag welkom voor een praatje, gezelligheid en een bakje koffie (gratis) in de Sionkerk aan het Westnieuwland 56. Deze maand op zaterdag 28 januari van 10.30 uur tot 12.00 uur. Daarna op: 25 feb, 25 mrt, 22 apr, 20 mei & 17 juni.

Kunst van Tia Sprott in het Zonnehuis

VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de dillenburgsingel 5 zijn tot 6 mei schilderijen en beelden te zien van Tia Sprott. Tia Sprott  werkt voornamelijk met acryl, mix media en soms met pastelkrijt.  Voor haar beelden gebruikt ze veel restmateriaal, gips, tegellijm, powertex, en zelf hardende klei. Deze werken zijn uiteraard ook uniek. Haar stijl is niet in een hokje te plaatsen.

Molen Aeolus open voor publiek

VLAARDINGEN – Molen Aeolus aan de Kortedijk is iedere laatste zaterdag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur open voor publiek. Vanaf de balie kan worden genoten van het mooie uitzicht. De molengidsen zijn aanwezig en vertellen het publiek graag meer over de geschiedenis, de functie en de werking van de authentieke korenmolen van Vlaardingen.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date