Agenda

Zaterdag 10 december

10-12-2022 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Lekker dan?!

VLAARDINGEN - In Museum Vlaardingen is de tentoonstelling ‘Lekker dan?! Voedselvernieuwing in Vlaardingen’ te zien, over de geschiedenis van de Vlaardingse voedingsindustrie en over nut, noodzaak en gevaar van voedselinnovatie. De bezoeker van de tentoonstelling komt binnen door de fabriekspoort en maakt kennis met de producenten en medewerkers van Damco, Hollandia, ROMI, Warmelo & Van der Drift en Unilever.  De geschiedenis van deze Vlaardingse bedrijven komt tot leven met bijzondere objecten, unieke foto's en persoonlijke verhalen.

Kerstmarkt in De Windwijzer

VLKAARDINGEN - Op zaterdag 10 december van 14.00 tot 16.00 uur is er een kleine, maar zeer gezellige kerstmarkt in De Windwijzer. Zo maar een aantal kraampjes met wat gratis kerstspullen, een muziekje, warme chocolademelk en natuurlijk een kerstkransje! Kom jij ook even langs? Entree is gratis. Aansluitend is er nog een gezellige ZaterdagMiddagBorrel. Je bent van harte welkom deze middag in De Windwijzer!

Kijken op gevoel

VLAARDINGEN – In Museum Vlaardingen aan de Westhavenkade 54 is een expositie te zien met werken van de Vlaardingse kunstenaar Willem Brinkman (1911 -1983). Brinkman was een gedreven en veelzijdig kunstschilder, ceramist, kunstverzamelaar en -handelaar. Zijn oeuvre kent een breed scala aan stijlen; van figuratief en surrealistisch tot modern abstract. In de tentoonstelling ontdek je het werk van deze veelzijdige Vlaardingse kunstenaar door de ogen van zijn dochters.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date