Agenda

Zondag 21 april

21-04-2019 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Samen uitgelicht in aanloophuis de Groene Luiken

VLAARDINGEN - Van 1 april tot 13 mei tonen Lilian Gorissen en Pia Molhoek hun fotowerk in aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8.  Lilian richt zich voornamelijk op de macrofotografie. Pia twijfelt nog of ze nu straatfotografie het leukst vindt of urban fotografie (het fotograferen van verlaten plekken). U bent welkom van zaterdag tot dinsdag van 14.00 tot 17.00 en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Manon Elmendorp exposeert in Galerie de Duig

VLAARDINGEN – Manon Elmendorp exposeert van 6 tot en met 28 april in Galerie de Duig. In het werk van Manon is een duidelijke en uitgesproken eigen stijl te vinden. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van mooie heldere uitgebalanceerde kleuren. Manon laat zich in haar werk veelvuldig inspireren door verschillende culturen zoals o.a. de Aboriginal Dot technieken, Indonesische Batik, Maori Kunst maar ook Afrikaanse Kunst en de Arabische Mozaïektechniek. De expositie is iedere zaterdag en zondag te zien van 13.00 tot 17.00 uur.

Textiel en keramiek in het Zonnehuis

VLAARDINGEN – Er is een nieuwe expositie te zien in Het Zonnehuis. De expositie bestaat uit textiele werken van leden van de Spin en Weefclub de Steeklatjes en de ViltKontaktGroep en keramiek van Aad Bot. De expositie is dagelijks te zien van 20 april tot 27 mei. Iedereen is van harte welkom.