Agenda

Vrijdag 25 januari

25-01-2019 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

WAG in Nederlands licht

VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is de expositie WAG in nederlands licht te zien. WAG staat voor World Art Games. Iedere WAG kunstenaar is uitgenodigd om een kunstwerk in te sturen met als thema licht, vanwege de periode van exposeren rond de kerstdagen en de kerstgedachte. Er doen 20 deelnemende WAG kunstenaars mee uit o.a. Finland, Inda, Mexico, Kroatië en Groot Brittannië. De expositie is te zien van 22 tot en met 28 januari.

Duo-expositie in de Groene Luiken

VLAARDINGEN - De Delftse kunstenares Tinka Schilperoort en de uit Zoetermeer afkomstige Heleen Boerkamp exposeren samen in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Ze schilderen beiden realistisch en de expo is een gezellige ‘beestenboel’. De expositie is te zien tot 18 februari. Nieuwsgierig?  Bij de Groene Luiken bent u welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee (gratis) kun u de werken bekijken. De openingstijden van het aanloophuis zijn: van zaterdag tot dinsdag van 14.00  tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.