Agenda

Dinsdag 18 december

18-12-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Ronald de Jong exposeert in de Windwijzer

VLAARDINGEN - Op zijn zestigste stopte Ronald de Jong (1946) als psycholoog om meer tijd te krijgen voor schilderen. Dit doet hij in het eigen atelier en in Galerie De Duig. Na zijn pensioen volgde hij diverse cursussen en studeerde een jaar aan de Willem de Kooning Academie voor Beeldende Kunsten maar vond daar niet wat hij zocht. Hij maakt schilderijen die voor zichzelf spreken. ‘What you see is what you get’; bij zijn werk is geen uitleg nodig. Zijn werk is divers; hij heeft niet één vast thema. De kleuren zijn helder, de stijl is realistisch. Te zien tot en met 3 januari in De windwijzer.

Kunst in de Kerk

VLAARDINGEN - De cursisten van SES fotografie exposeren in Kerkcentrum Holy aan de reigerlaan 47 met een serie met het thema 'Werkende Handen'. Een serie van ruim zestig foto’s van handen van verschillende mensen die uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. U kunt deze expositie tot en met 28 januari bezoeken tijdens de reguliere openingstijden van het kerkcentrum: maandag en woensdag van 9.00 tot 12.00 en van 19.00 tot 22.00 uur.