Agenda

Zondag 16 december

16-12-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl

Kerst met een knipoog

VLAARDINGEN - Jazz aan de Waterweg verzorgt zondag 16 december een kerstconcert in diaconaal centrum De Windwijzer. 'Kerst met een swingende knipoog' begint 's avonds om 20.00 uur. Samen met een achttienkoppig orkest treden voor u op zanger Ritske en zangeres Nicole en een close harmony groep zoals de bekende 'New York Voices'. Kaartjes kosten € 12,50 en zijn HIER te koop.

Winterwandeling in de Broekpolder

VLAARDINGEN - Op zondag 16 december kun je onder leiding van gidsen de mooie plekjes van het natuur- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. En zij vertellen je er van alles over. Zij vertrekken om 11.00 uur bij de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn twee euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te doen.