Agenda

Donderdag 15 november

15-11-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Het Liefste lied van overzee

VLAARDINGEN - In de Bethelkerk aan de Burg. Verkadesingel is donderdag 15 november een avond waarin het kerklied centraal staat en waarin de bezoekers een belangrijk aandeel zullen hebben door het zingen van de liederen. Onder leiding van Sytze de Vries worden Engelse kerkliederen gezongen met Nederlandse tekst. Aanvang 20.00 uur.

Joke Keulemans exposeert in de Groene Luiken

VLAARDINGEN – In aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 is het werk van de veelzijdige Joke Keulemans te bezichtigen. Keulemans schildert, etst en fotografeert. Zij werkt abstract, maar je ziet toch iets herkenbaars in haar werk, meestal menselijke en dierlijke vormen. De expositie is tot 19 november te zien, van zaterdag tot dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Lunchconcert in de Grote Kerk

VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 15 november tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van o.a. Scheidemann, Buxtehude, Saxer en Bach. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.