Agenda

Donderdag 25 oktober

25-10-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Portretten van Vlaardingen in de Windwijzer

VLAARDINGEN – In de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 is de expositie ‘Portretten van Vlaardingen’ te zien. Op het Verploegh Chasséplein hebben tekstschrijver Marleen Bos en beeldend kunstenaar Bojoura Stolz in de maanden juni en september aan een mobiele dialoogtafel voorbijgangers ontvangen om te luisteren naar hun verhaal. Beiden tekenden de ontmoeting op, de een in woord, de ander in beeld. De getekende portretten vormen nu de basis voor een kleurrijke tentoonstelling van en voor Vlaardingers, die twee weken is te zien.

Joke Keulemans exposeert in de Groene Luiken

VLAARDINGEN – In aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 is het werk van de veelzijdige Joke Keulemans te bezichtigen. Keulemans schildert, etst en fotografeert. Zij werkt abstract, maar je ziet toch iets herkenbaars in haar werk, meestal menselijke en dierlijke vormen. De expositie is tot 19 november te zien, van zaterdag tot dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Lunchconcert in de grote Kerk

VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 25 oktober tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van o.a. Weyland, Maat en Bonset. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.