Agenda

Woensdag 19 september

19-09-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Mamacafé Vlaardingen


VLAARDINGEN – Mamacafé Vlaardingen is de ontmoetingsplek om ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen en workshops te volgen. Het mamacafé is voor zwangeren, mama’s, papa’s, opa’s, oma’s en natuurlijk voor kinderen! Het Mamacafe Vlaardingen is om de week op woensdag geopend van 9.30 tot 11.30 uur bij IKC van Kampen aan de Curacaolaan 53. Deze ochtenden zijn gratis en iedereen is welkom.

Tekengroep De Bijenkorf exposeert in kerkcentrum


VLAARDINGEN – De leden van schilder- en tekengroep De Bijenkorf exposeren hun werk in tot 24 september in kerkcentrum Holy aan de Reigerlaan. Het Kerkcentrum is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. En op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur.

Nieuwe expositie in het Zonnehuis


VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is een expositie te zien met werk vol kleurige bloemen, landschappen en water, schilderijen en boekjes van Gerry van der Heijden. Daarnaast zijn ook landschapsfoto’s te zien van Nelleke van der Luit. De expositie is dagelijks te zien van 13 augustus tot en met 24 september.

Michel Meulstee exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - Michel Meulstee exposeert zijn werk in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Michel is geboren in Schiedam en woont nu in Vlaardingen. Hij maakt al 22 jaar Kunst in meerdere vormen en technieken: schilderen, spuitwerk, fotografie, licht objecten en werken van rest materiaal.  Zijn Inspiraties vindt hij op industrieel gebied maar ook de natuur heeft grote invloed. Daarnaast geeft hij het aspect spiritualiteit en de kosmos een plek in zijn werk. Tot 8 oktober bent u elke dag tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom om de expositie te komen bekijken.